Sari la conținut

Top10

3 martie 2024

Aproape 500 de militari şi angajaţi ai Ministerului de Interne vor participa la parada de 1 Decembrie de la Iaşi

  • de

O ceremonie militară şi religioasă este programată, la Iaşi, în 1 decembrie, în faţa Palatului Culturii, la paradă urmând să participe aproximativ 480 de militari, angajaţi ai Ministerului de Interne şi ai altor instituţii. După ceremoniile oficiale, Primăria va oferi 3.000 de porţii de fasole cu cârnaţi, iar în cursul serii va fi aprins iluminatul de Crăciun în centrul Iaşiului.

”Îi invităm pe ieşeni să participe la manifestările pregătite pentru a marca Ziua Naţională”, a declarat, marţi, Bogdan Cojocaru, prefectul judeţului Iaşi.
În total, vor participa la ceremonia organizată cu ocazia Zilei Naţionale aproximativ 480 de militari, angajaţi MAI şi ai altor instituţii.
De asemenea, instituţiile din subordinea Primăriei ieşene vor oferi celor prezenţi la eveniment 3.000 de porţii cu fasole şi cârnaţi, dar şi ceai sau vin fiert.
Totodată, de Ziua Naţională, de la ora 18.00, va fi organizată şi retragerea cu torţe pe traseul Muzeul Unirii – Palatul Culturii, la care vor participa efective de la Batalionul 151 Infanterie, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Iaşi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Iaşi, Penitenciarul Iaşi şi Batalionul 198 Logistic – Muzica Militară.
Tot vineri seară va fi aprins iluminatul festiv de Sărbători în faţa Primăriei Iaşi, momentul fiind marcat cu un spectacol pentru copii. 26 de brazi de mari dimensiuni, dar şi 800 de brazi în ghivece vor fi amplasaţi în toate cartierele Iaşiului.
Citește mai mult AICI

Articolul Aproape 500 de militari şi angajaţi ai Ministerului de Interne vor participa la parada de 1 Decembrie de la Iaşi apare prima dată în PS News.

Кракен Даркнет Площадка