Sari la conținut

Ce s-a întâmplat cu Renato Usatîi? Anunță că urmează un tratament în Germania

Renato Usatîi anunță că urmează un tratament în Germania. Declarația a fost făcută de politician pe rețelele de socializare.

Liderul „Partidului Nostru” a dezvăluit inițial că nu se află în țară. Ulterior, Renato Usatîi a menționat că din acest motiv nu a avut loc emisiunea sa săptămânală.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

„Fiecare duminică, ca de obicei, deja avem o tradiție să ne vedem online în emisiunea „Puterea în adevăr”, moderată de domnul Gonța și încă de un moderator în rusă, doamna Ludmila. Sincer să vă spun, duminica trecută nu am avut posibilitate să ies online, deoarece acum fac tratament într-o clinică din Germania”, a spus Usatîi.

Omul politic a menționat că este vorba despre proceduri ce țin de maladia de care suferă de mai mult timp – diabet zaharat. Usatîi punctează că a decis să vorbească despre subiect, deoarece au apărut mai multe speculații la subiect. Acesta a punctat că va reveni în țară într-o săptămână.

Articolul Ce s-a întâmplat cu Renato Usatîi? Anunță că urmează un tratament în Germania apare prima dată în Realitatea.md.