Sari la conținut

Cozmin Gușă – o lepră la drumul mare

  • de

Nu  știu cîți urmăresc delirurile politice ale mitomanului de Cozmin Gușă. Pentru cei care mai au nervi ca să-l asculte și să-l creadă trebuie să precizez că toate afirmațiile sale sunt false și se vor niște „mușcături mortale” comise de o ființă infectată cu răutate și infectată cu baliverne. În comentariul său de marti,  28 noiembrie, el susține: „Cei care urmăriți analizele mele ați observat că m-a preocupat devoalarea legăturilor unor jurnaliști importanți cu oamenii Statului Paralel și de aici diversele episoade ce-l implică pe Cornel Nistorescu și pe Florian Coldea, al cărui gornist am zis că Nistorescu este”.

„Gușă investigator”nu există. „Gușă  diversionist și colportor”  este un mod de viață și o marcă prezentă în toate scandalurile. El latră ce i se potrivește cînd are sarcină de la  Eduard Hellvig să muște într-o parte sau alta.

„Legătura lor am sugerat-o prin interpretarea poziționărilor publice ale lui Nistorescu, ce susțineau strategiile paralelilor, respectiv prin legăturile de afaceri ale sale cu oameni ghidonați de către Coldea, cum ar fi celebrul Valer Blidar, patronul Astra Vagoane Arad, care ne-a dat, printre altele, și tramvaiele din București. De ce e important și mă preocupă? Pentru că gașca lui Coldea este responsabilă în principal pentru distrugerea programată a României, iar cei ca Nistorescu ce-i deservesc sunt vinovați și responsabili și ei”.

 (fragment din transcrierea editorialului vorbit din emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă!”, de la GOLD FM Autor: Cozmin Gușă)

Adică maidanezul fugit pe scări de la cucoane și scos din șuturi  în spate și-n figură din PSD, din PD și de peste tot unde a încercat să se infiltreze zice că  „gașca lui Coldea este responsabilă în principal pentru distrugerea programată a României, iar cei ca Nistorescu ce-i deservesc sunt vinovați și responsabili și ei”.

Ce treabă am eu cu Coldea și cu ce a distrus, cu afacerile lui, inclusiv cele de la restituirea proprietăților prin ANRP?

Nu mai rămîne decît să mă scoată vinovat de omorîrea  lui Mihai  Viteazul, de cedarea Tezaurului la ruși și de pierderea  războiului din Vietnam, de vînzarea Sidex și a Petrom.

Ca să înțelegeți traseul acestei lepre care se preface a apăra legea, dreptatea, morala și profesia de  ziarist, îi aduc aminte că prin iulie 2004, cînd Adrian Năstase făcea o vizită la Moscova, el era acolo cu Mircea Popa și l-a așteptat să-i dea raportul și ne-a vorbit nouă, în grupul de  ziariști, despre încercările sale de a-l introduce pe Adrian Năstase la Vladimir Putin.

Ce să-i replici unui om care a lins toate clanțele puterii din România, a  stricat tot ce a atins și a fost alungat de peste tot, iar de cînd a rămas pe marginea drumului s-a  apucat să vînture și să latre toate prostiile care îi trec prin minte?

Ce încearcă el să acrediteze din cauza scandalului său cu Orlano Nicoară îl privește. Un lucru trebuie să spun. Că în relația  Cotidianul cu  EAD.RO (firma condusă de O. Nicoară) nu-i vorba decît de o relație comercială convenită în iulie 2023 pentru  achiziția de publicitate pe site și nimic mai mult.

Cît privește intențiile mele de a face un președinte al României ele sunt identice cu ale celor care vor să facă din Gușă un  Sfîntul Petru sau un Confucius.

Delirurile, minciunile și nemerniciile acestui personaj sunt nesfîrșite și pot curge ani și ani, cît ține drumul făcut din furnicile ieșite din toatele mușuroaiele de pe teritoriul țării noaste și al țărilor europene la un loc.

 

 

 

 

 

The post Cozmin Gușă – o lepră la drumul mare appeared first on Cotidianul RO.