Sari la conținut

Ion Ceban – primul lider de la Chișinău care mulțumește României, după rezoluția Bucureștiului

  • de

Ion Ceban este primul lider de la Chișinău care a mulțumit României, după rezoluția adoptată de Parlamentul de la București. Deputații români au votat marți documentul prin care reafirmă sprijinul pentru aderarea Moldovei, Ucrainei și țărilor balcanice pentru aderare la UE, dar și sprijină parcursul european al Georgiei.

„România este alături de Republica Moldova în parcursul nostru European. Parlamentul României a adoptat astăzi o rezoluţie prin care susține deschiderea negocierilor de aderare la Uniunea Europeană a Republicii Moldova, Ucrainei, Georgiei. Mulțumim României pentru tot suportul și deschiderea față de eforturile Republicii Moldova de aderare la Uniunea Europeană. Pentru noi este important să fim susținuți în această perioadă”, a scris primarul Capitalei pe rețelele de socializare.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Mesajul publicat de Ceban a fost distribuit de unii colegi de-ai săi din MAN.

Pe canalele oficiale ale Guvernului, Președinției și Parlamentului și pe paginile oficiale ale șefei statului, premierului sau președintelui Parlamentului deocamdată nu au fost publicate reacții referitoare la rezoluția Bucureștiului.

Articolul Ion Ceban – primul lider de la Chișinău care mulțumește României, după rezoluția Bucureștiului apare prima dată în Realitatea.md.