Sari la conținut

VIDEO Ruslan Belîi, „tatăl stand-upului rus”, anunțase aseară că se află la Chișinău pentru concertul de la Arena

  • de

Ruslan Belîi, supranumit „tatăl stand-upului rus”, pentru că anume el ar fi adus acest gen de comedie la tv în Rusia, anunțase aseară că se află la Chișinău pentru concertul său programat să aibă loc marți, 28 noiembrie curent, la Arena.

Stand-uperul Ruslan Belîi a condamnat invazia rusă și a plecat din Rusia, după ce autoritățile ruse au anunțat mobilizarea. El a făcut armata, fiind un subiect des abordat în stand up-urile sale.

„Avusem semnat un contract de 5 ani, după institutul militar, l-am îndeplinit și atât. Eu nu am fugit, eu l-am îndeplinit și am înțeles că nu-mi este pe plac cariera militară. Am lăsat baltă tot și am început să mă ocup cu altceva. Eu nu înțeleg de ce, odată ce eu nu susțin „asta”, eu sunt trădător. Mie nu mi s-a dat vreun teritoriu de care trebuia să am grijă și eu am fugit. Nu. Eu pur și simplu vreau să pot spune ceea ce vreau, dar în prezent situația este atât de gravă, încât poți să faci închisoare. Cu asta nu pot fi de acord în general. Și nici nu pot să accept regula jocului și să mă prefac că nimic nu se întâmplă. În opinia mea ceva se întâmplă. Eu în calitate de artist trebuie să spun despre asta prin creație. Să fac asta pe teritoriul Rusiei eu sunt în stare, doar că consecințele acestei acțiuni sunt de neperceput în conformitate cu planurile de viață pe care le am”, a declarat el la cel mai recent interviu acordat în luna octombrie „А поговорить?”.

În cadrul aceluiași interviu, a mai spus că s-a stabilit pentru o perioadă la Antalya, Turcia, însă nu este exclus, potrivit lui, că asta să fie ultima destinație. Are intenția să călătorească în mai multe țări împreună cu soția și bebelușul său.

El a fost declarat „agent străin” și inclus într-o așa-zisă listă neagră a autorităților ruse. La sfârșitul lunii trecute, a atacat Ministerul rus al Justiției în instanță cu solicitarea de a fi exclus din ea. Data ședinței de judecată încă nu a fost stabilită.

Prețul biletelor la concertul de la Arena Chișinău a fost între 500 și 2500 de lei.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul VIDEO Ruslan Belîi, „tatăl stand-upului rus”, anunțase aseară că se află la Chișinău pentru concertul de la Arena apare prima dată în Realitatea.md.