Sari la conținut

Top10

2 martie 2024

Cancelarul Olaf Scholz s-a vindecat de COVID-19! Intenționează să plece într-o vacanţă de Crăciun

Cancelarul german Olaf Scholz a depășit infecția cu COVID-19 și intenționează să-și dedice o perioadă de timp liber pentru a călători alături de soția sa în timpul vacanței de Crăciun, conform anunțului făcut miercuri de purtătorul său de cuvânt, citat de DPA.

La vârsta de 65 de ani, liderul german a participat prin teleconferință la ultima ședință a cabinetului său din acest an și, la scurt timp după aceea, a primit un rezultat negativ la un test de depistare a noului coronavirus, a explicat Steffen Hebestreit.

„A avut doar simptome foarte uşoare în tot acest timp”, a adăugat purtătorul său de cuvânt.

Olaf Scholz a anunțat luni că a fost testat pozitiv pentru COVID-19. În urma acestei diagnosticări, unele evenimente programate în agenda sa, cum ar fi vizita la Berlin a prim-ministrului slovac, Robert Fico, care era programată pentru marți, a fost anulată.

Cancelarul german intenționează să petreacă o scurtă vacanță alături de soția sa, Britta Ernst, pe durata zilelor libere de Crăciun, însă destinația exactă nu va fi anunțată până la întoarcerea lor în țară, conform precizărilor lui Steffen Hebestreit.

Se preconizează ca Olaf Scholz să revină în Germania la timp pentru a susține discursul său de Anul Nou.

Articolul Cancelarul Olaf Scholz s-a vindecat de COVID-19! Intenționează să plece într-o vacanţă de Crăciun apare prima dată în Realitatea.md.

Кракен Даркнет Площадка