Sari la conținut

Cum poți să fii liderul propriei sorți? Află cum răspunde antreprenoarea Angela Gladei, la „Crezul eroului”

Cine este liderul de azi și în ce constă leadershipul în zilele noastre? La această întrebare a răspuns antreprenoarea, experta în finanțe și bănci, fondatoarea a două companii Business Development Capital și BDC Creative, Angela Gladei, invitata lui Mihail Popescu – speaker, business trainer, expert în domeniul HR și fondator Rarepeople, la emisiunea „Crezul eroului”. Interviul va fi difuzat miercuri seara, 20 decembrie curent, începând cu ora 19:00, la RLIVE TV.

Printre cele mai importante subiecte abordate vor fi: Cum atragem și cum menținem oamenii în business? Care a fost motivul de transformare dintr-o eleva medie la una eminenta? Istorii din copilărie, cum a fost Angela cu tata la cosit, iar cu mama la strâns tutun? Cum a depășit Angela despărțirea cu fiica mai mare, când a plecat în Londra la studii? Cine este liderul și în ce constă leadershipul în zilele noastre?

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Partenerul general al proiectului este Cartierul Cluj în Chișinău. Aceasta va fi o ZONA REZIDENȚIALĂ CU INFRASTRUCTURĂ COMPLETĂ. Pe teritoriul complexului, pe lângă clădiri rezidențiale, 3 grădinițe, o școală nouă, un spital, stadion propriu, 2 terenuri de sport, mall propriu, spații pentru centre comerciale, magazine alimentare, farmacii, saloane de înfrumusețare, săli de sport, se vor construi cafenele și restaurante.

Partenerii proiectului:

Educație în afaceri www.e-mba.md
Plasare de publicitate exterior – www.ooh.md
Magazin online www.enot.md
Despre prezentatorul emisiunii Popescu Mihail https://popescumihail.com/
Traininguri, evenimente, teambuildinguri și solutii HR https://rarepeople.co/
Muzica pentru fundal a fost donată de maestrul Constantin Moscovici

Articolul Cum poți să fii liderul propriei sorți? Află cum răspunde antreprenoarea Angela Gladei, la „Crezul eroului” apare prima dată în Realitatea.md.