Sari la conținut

În cinstea UE! Ministrul Alaiba anunță despre un „tiraj special de timbre” care vor apărea în oficiile poștale

Noi timbre poștale vor fi puse în circulație începând de vineri, 22 decembrie 2023, anunță ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării, Dumitru Alaiba, într-un mesaj pe Facebook. Potrivit oficialului, decizia a fost luată după ce țările Uniunii Europene au decis să deschidă negocierile privind aderarea Moldovei și Ucrainei la UE.

„De vineri la oficiile poștale din țară punem în circulație un tiraj special de timbre cu ocazia deschiderii negocierilor de aderare a țării noastre la Uniunea Europeană.

Integrarea europeană este șansa noastră istorică pentru o viață mai bună. A fost o zi istorică. Avem încă mult, mult de lucru înainte. Cu siguranță, o să reușim. Alte țări au reușit, vom reuși și noi”, transmite ministrul.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Prețul unui astfel de timbru va fi de 10 lei.

 

Amintim că pe 14 decembrie 2023, statele membre ale Uniunii Europene au decis să deschidă negocierile de aderare a Republicii Moldovei la Uniunea Europeană. O decizie similară a fost luată și în privința Ucrainei.

ULTIMA ORĂ Moldova, cu un picior în Uniunea Europeană. Consiliul de la Bruxelles a deschis negocierile de aderare

Articolul În cinstea UE! Ministrul Alaiba anunță despre un „tiraj special de timbre” care vor apărea în oficiile poștale apare prima dată în Realitatea.md.