Sari la conținut

Ruta municipală de autobuz nr. 24 va circula conform unui nou orar. MOTIVUL

Primăria municipiului Chișinău anunță că, pentru a asigura un confort mai mare pentru locuitorii din Colonița, începând de astăzi, 20 decembrie, ruta municipală de autobuz nr. 24 „str. Tighina – satul Coloniţa”, va circula conform unui nou orar.

Astfel, unitățile care circulă pe ruta de autobuz nr. 24 vor ieși mai devreme pe itinerar și vor încheia programul de muncă mai târziu.

Prima cursă din Chișinău spre Colonița va fi la ora 05:00, iar din Colonița spre Chișinău – la ora 05:40.
Ultima plecare din stația terminus din suburbie spre Capitală va fi la ora 22:50, iar din Chișinău spre satul Colonița – la ora 22:10.

Potrivit municipalității, decizia de modificare a orarului de circulație a fost luată la solicitarea locuitorilor și a administrației locale din Colonița, iar orarul a fost ajustat în așa fel, ca elevii și profesorii de la liceul din Colonița să reușească la timp la ore, iar după lecții să nu stea mult în stația de așteptare.

De menționat că, în luna octombrie, itinerarul rutei de autobuz nr. 24 a fost prelungit pe străzile Vasile Lupu, Răsăritului și Valea Ungurului, unde locuiesc în jur de 800 de oameni.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Ruta municipală de autobuz nr. 24 va circula conform unui nou orar. MOTIVUL apare prima dată în Realitatea.md.