Sari la conținut

Vă mai aduceți aminte de WC-ul „vedetă” din Rîșcani? Un fost deputat, prezent la „eveniment”, numit președinte de raion

Socialistul Vladimir Mizdrenco a fost ales astăzi, 20 decembrie curent, în funcția de președinte al raionului Rîșcani. Până la alegerile locale din toamna anului 2023, această funcție a fost deținută de Vasile Secrieru, la fel socialist, scrie nordnews.md.

Pentru funcția de președinte de raion a fost propusă și candidatura Dorinei Cheptenaru, dar aceasta a obținut mai puține voturi.

Numele lui Vladimir Mizdrenco a apărut anterior într-un scandal.  Mai exact, în septembrie, 2020, Mizdrenco, împreună cu președintele de atunci – Vasile Secrieru, a inaugurat festiv un bloc sanitar din incinta gimnaziului din Hiliuți, Rîșcani.

Fotografia cu tăierea panglicii a devenit virală pe internet. În imagine apăreau doi elevi care țineau o panglică, în timp ce deputatul, președintele raionului, primarul și directoarea instituției de învățământ se fotografiază. Gestul a fost criticat dur pe rețelele de socializare.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Amintim că Vladimir Mizdrenco a fost deputat PSRM în Parlamentul Republicii Moldova.

Articolul Vă mai aduceți aminte de WC-ul „vedetă” din Rîșcani? Un fost deputat, prezent la „eveniment”, numit președinte de raion apare prima dată în Realitatea.md.