Sari la conținut

VIDEO Start sărbătorilor la Negureni! Concertul organizat de primar și prietenul Crețu pe care îl vor toți moldovenii

„Căldura Pomului de Crăciun” este un concert organizat de primarul de Negureni, raionul Telenești, Ion Popa, și prietenul acestuia, actorul și influencerul Emilian Crețu. Miercuri, 20 decembrie curent, a avut loc ediția a doua a acestuia, dându-se start sărbătorilor de iarnă. Localnicii s-au bucurat și dansat cu familiile și prietenii. La ora publicării știrii, alți circa 350 de internauți au urmărit live-ul transmis de Primăria Negureni.

„Dragi negureneni și nu doar… Sunt nespus de bucuros să vă anunț că și în acest an, la fel cu sprijinul bunului nostru prieten și consătean, Emilian Crețu, va avea loc ediția a doua a campaniei „Căldura Pomului de Crăciun”! Totodată, fac apel către toți cei care vor să dea o mână de ajutor pentru aranjamente (atât bărbați cât și femei, indiferent de vârstă), să vină duminică 17.12.2023, ora 12:00, la Primărie, pentru a ajuta la amenajarea bradului din lemne (în acest an va fi mai ușor, deoarece lemnele vor fi despicate) și a decorațiilor…”, mesajul a fost semnat de primarul Ion Popa cu o zi înainte de concert.

La concert au fost invitați să cânte: Trio Vatra Neamului, Mariana Mihăilă, Dj Edmar, Irina și Anatol Bivol.

Ba mai mult, influencera Valeria Țurcan, cunoscută pe online ca ValeriesFood, cu care Emilian Crețu este în relație de cumetri, a venit cu gustări dulci și ciocolată caldă.

Lângă Primăria Negureni, au fost instalați doi brazi, la fel ca la prima ediție a evenimentului, unul fiind din lemne. Aceste lemne sunt donate familiilor din sat care au nevoie mai mare de ele. Pe lângă această donație, Emilian Crețu, cu ajutorul mai multor doritori, a organizat pungi cu produse.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul VIDEO Start sărbătorilor la Negureni! Concertul organizat de primar și prietenul Crețu pe care îl vor toți moldovenii apare prima dată în Realitatea.md.