Sari la conținut

Top10

25 februarie 2024

Evenimentele pe care le poți urmări astăzi în direct pe RLIVE TV și rlive.md

  • de

Evenimentele pe care le poți urmări astăzi, 29 ianuarie, în direct pe RLIVE TV și rlive.md:

10:00 Conferința de presă privind desfășurarea celei de-a XXI-a ediții a Expoziției naționale „Fabricat în Moldova” 2024

11:00 Ședința operativă a serviciilor Primăriei Chișinău din 29 ianuarie 2024

11:00 Studiul „Identificarea problemelor şi obstacolelor în procesul de creare şi dezvoltare a unei afaceri sau activități pe
cont propriu în rândul femeilor cu dizabilități din Moldova”.

20:00 Emiunea Lifestyle

21:00 Emisiunea Titania.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

RLIVE TV este distribuit în toate rețelele de cablu și IPTV primele fiind Moldtelecom, StarNet, Orange, ARAX, etc.

Acoperirea pe țară este de peste 80 % din total abonați TV.

RLIVE TV este prezent și în online, pe site-urile realitatea.mdRlive.md, bani.mdrupor.mdmoldovalive.md, diez.md, deschide.mdziarulnational.mdnordnews.mdzugo.md, paranteze.mdmoldova.org, newsmaker.md, într-un widget comod, pe paginile principale și de știri.

RLIVE TV este un nou concept de televiziune modernă și inedită, bazată pe grafică și vizual, o transpunere a online-ului pe TV, orientată spre oamenii care privesc TV în timpul zilei, la birou sau acasă.

Contentul de bază este reprezentat prin transmisiunile live ale celor mai importante evenimente sociale, economice, culturale și politice din țară, conferințe și ședințe, cu buletine de știri la finalul fiecărei ore, fillere și rubrici informative și educative pentru diverse vârste și domenii de interes.

 

Articolul Evenimentele pe care le poți urmări astăzi în direct pe RLIVE TV și rlive.md apare prima dată în Realitatea.md.

Кракен Даркнет Площадка