Sari la conținut

FOTO Prima zi în Parlament! Deputații Ana Speianu și Said-Muhmat, în sala de plen

  • de

Cei doi deputați din partea Partidului PAS și BCS au fost prezenți la ședința plenară de astăzi a Parlamentului. Mandatele de deputat ale Anei Speianu, candidat supleant pe lista Partidului politic „Partidul Acțiune și Solidaritate”, și Said-Muhmat Amaev, candidat supleant pe lista Blocului Comuniștilor și Socialiștilor au fost validate de Curtea Constituțională (CC). 

Ana Speianu este pedagog de meserie, fiind învățătoare la școala primară „Haralambie Corbu” din localitatea Dubăsarii Vechi, raionul Criuleni. Anterior, aceasta a fost consilier local.

Said-Muhmat Amaev, deputat din partea BCS, este jurist de meserie. Este maestru internațional al sportului și antrenor la școala sportivă specializată „Boris Petuhov” din Bălți.

De menționat că mandatele de deputat de pe listele PAS și BCS au devenit vacante după ce Mihail Popșoi și Adrian Lebedinschi au fost numiți în alte funcții.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul FOTO Prima zi în Parlament! Deputații Ana Speianu și Said-Muhmat, în sala de plen apare prima dată în Realitatea.md.