Sari la conținut

Atacul armat de la Moscova, în IMAGINI! Circa 40 de persoane au fost ucise, iar alte câteva – ÎNCĂTUȘATE

  • de

Aproximativ 40 de persoane au fost ucise, printre aceștia și copii, iar alte peste 100 – rănite, în urma atacului armat teribil de la Crocus City Hall din Moscova, Rusia. Acestea sunt informațiile obținute până la ora 22:00, ora Republicii Moldova. Agențiile de presă din Moscova anunță că cinci atacatori care purtau costume de camuflaj ar fi intrat și deschis focul în sala de concerte unde, preliminar, se aflau peste 6.000 de oameni. Deocamdată, nu este clar numărul atacatorilor. Anterior s-a anunțat că patru ar fi reușit să fugă, deși informația nu a fost confirmată oficial.

Presa rusă relatează că cinci angajați ai sălii de concerte și ai centrului comercial Crocus au fost arestați de forțele ruse de ordine pentru a fi interogați în legătură cu atacul terorist.

Mai mult, forțele de securitate ruse ar mai reținut un bărbat, în apropiere de locul atacului. Sunt și imagini video cu acesta.

Jurnaliștii ruși scriu că câțiva teroriști s-ar fi baricadat în clădire.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!


VIDEO Împușcături la Crocus City Hall de la Moscova, urmate de incendiu, înainte de concertul „Picnic”

Articolul Atacul armat de la Moscova, în IMAGINI! Circa 40 de persoane au fost ucise, iar alte câteva – ÎNCĂTUȘATE apare prima dată în Realitatea.md.