Sari la conținut

Ce să faci, dacă nu îți poți contacta rudele sau prietenii de la Moscova? Numerele de telefon la care poți suna

  • de

Autoritățile de la Chișinău anunță că nu există cetățeni moldoveni printre victimele atentatului de la Moscova. Autoritățile ruse au publicat deocamdată doar 37 de nume, dintre cele peste 60 ale persoanelor decedate.

Ambasada Moldovei în Rusia anunță că „este profund îngrijorată de siguranța cetățenilor moldoveni, ca urmare a atacului armat din sala de concerte Crocus City Hall”.

Dacă sunteți în Moscova și aveți nevoie de asistentă sau informații suplimentare, puteți contacta misiunea diplomatică la numerele de telefon +7 (929) 964-90-79; +7 (925) 036-41-75 sau +7 (926) 838-41-47. De asemenea, le puteți scrie angajaților misiunii la adresa de e-mail [email protected].

„Vă rugăm să fiți vigilenți și să urmați instrucțiunile autorităților locale pentru a vă asigura siguranța personală. Ambasada este în contact cu autoritățile locale pentru a stabili dacă printre victime sunt și cetățeni moldoveni”, a transmis vineri seara Ministerul de Externe de la Chișinău.

Autoritățile ruse au instituit mai multe numere de telefoane urgente, unde puteți afla despre persoanele internate sau decedate în urma atacului.

Lista preliminară a celor internați o găsiți în articolul de mai jos. Printre cele peste 100 de persoane spitalizate mai sunt încă pacienți neidentificați.

FOTO, VIDEO Atacul de la Moscova: Listele celor internați, adresarea „din greșeală” a lui Putin și reacția Chișinăului

Articolul Ce să faci, dacă nu îți poți contacta rudele sau prietenii de la Moscova? Numerele de telefon la care poți suna apare prima dată în Realitatea.md.