Sari la conținut

Maia Sandu și Mihai Popșoi, mesaje după atentatul de la Moscova: Moldova condamnă terorismul

  • de

„Moldova condamnă terorismul”. Acesta este mesajul pe care l-a transmis președinta Moldovei, Maia Sandu, după atentatul care s-a produs vineri seara la Moscova.

Șefa statului a precizat că, potrivit informațiilor parvenite la Ministerul Afacerilor Externe al țării noastre, printre victime nu sunt cetățeni moldoveni.

„Condoleanțe tuturor familiilor celor decedați în atacul terorist de la Moscova. Moldova condamnă terorismul și orice act de violență împotriva civililor, a oamenilor nevinovați. Conform datelor colectate peste noapte de Ministerul Afacerilor Externe, printre victime nu sunt cetățeni moldoveni. Suntem alături de cei răniți și de toți care au pierdut pe cineva drag în atac”, a transmis Maia Sandu.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Șeful diplomației de la Chișinău, Mihai Popșoi, la fel, a transmis un mesaj de condoleanțe.

„Condamnăm cu fermitate atacul terorist din Moscova, care a luat multe vieți nevinovate. Terorismul nu poate fi justificat. Inimile noastre sunt alături de victime și de familiile acestora”, a declarat Popșoi.

Articolul Maia Sandu și Mihai Popșoi, mesaje după atentatul de la Moscova: Moldova condamnă terorismul apare prima dată în Realitatea.md.