Sari la conținut

Nici iPhone, și nici Samsung. Telefonul care face cele mai bune fotografii

  • de

Într-o lume dominată de giganții tehnologiei, o surpriză plăcută își face loc în topul preferințelor fotografilor amatori și profesioniști deopotrivă. Telefonul cu cea mai bună cameră a fost desemnat, însă nu este nici Samsung, dar nici iPhone.

Honor Magic6 Pro a fost oficial recunoscut ca având cea mai performantă cameră foto din lume, potrivit clasamentului DXOMARK, notează playtech.ro. Dispozitivul a acumulat punctajul impresionant de 158 de puncte.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Această distincție îl poziționează pe Honor Magic6 Pro în fruntea clasamentului pentru cea mai bună cameră foto pe un smartphone, stabilind un nou standard de excelență în domeniu.

Printre caracteristicile remarcabile ale camerei foto se numără o tehnologie avansată care duce fotografia la un nou nivel de claritate și precizie, surprinzând fiecare detaliu cu o acuratețe uimitoare. Funcția facilitează realizarea de portrete care evidențiază subiectul într-un mod extrem de natural, oferind o calitate deosebită a imaginii pentru toate tipurile de fotografie, chiar dacă sunt realizate în interior.

Articolul Nici iPhone, și nici Samsung. Telefonul care face cele mai bune fotografii apare prima dată în Realitatea.md.