Sari la conținut

Socialiștii își aleg un nou președinte de partid sâmbătă. Dodon se roagă la biserică înainte de congres

  • de

Socialiștii își aleg sâmbătă, 23 martie, un nou președinte de partid. Congresul partidului începe cu ora 12:00, iar decizia urmează să fie anunțată după amiază.

În spațiul public se vehiculează că Igor Dodon ar putea reveni la conducerea formațiunii. Confirmări oficiale ale acestor informații, însă, deocamdată nu există.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Pe lângă liderul formațiunii, socialiștii urmează să își aleagă și președintele de onoare, conform IPN. Până acum, acest titlul de președinte de onoare îl avea Igor Dodon.

Fostul președinte a mers împreună cu soția și mezinul, înainte de evenimentul politic, la biserică. „Conform tradiției ortodoxe, în prima sâmbătă și duminică din postul cel mare mergem cu familia la biserică. Ne rugăm pentru pace, pentru înțelepciune în lume și pentru salvarea sufletelor noastre, ale tuturor”, a scris el pe rețelele de socializare, în dreptul imaginilor din locaș.

Articolul Socialiștii își aleg un nou președinte de partid sâmbătă. Dodon se roagă la biserică înainte de congres apare prima dată în Realitatea.md.