Sari la conținut

FOTO Renumitul pediatru ucrainean Komarovsky, sosit la Chișinău, a trecut pragul Președinției

  • de

Renumitul pediatru ucrainean Evgheni Komarovsky, care a sosit la Chișinău pentru susținerea unui seminar, a trecut pragul Președinției. Potrivit unui comunicat de presă publicat sâmbătă seara, însoțit de mai multe imagini, președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o discuție cu el.

Președinta Maia Sandu: „Mi-a părut bine să-l cunosc astăzi pe renumitul pediatru ucrainean Evghenii Komarovsky, aflat la Chișinău pentru un seminar în care va vorbi despre sănătatea și îngrijirea copiilor. Doctorul Komarovsky este și un promotor al păcii, al curajului și al luptei pentru libertate – de dragul copiilor și familiilor noastre.”

Evgheni Komarovsky, în vârstă de 63 de ani, a condamnat în repetate rânduri invazia rusă în țara sa.

Seminarul pe care-l va susține la Chișinău se va desfășura duminică, 24 martie curent, la Palatul Republicii. Biletele la el au costat între 500 și 1.500 de lei. La ora publicării știrii, mai erau 5 bilete de 500 de lei, 4 – de 1.500 de lei și 12 – de 700 de lei. Evenimentul este dedicat părinților care se preocupă de sănătatea copiilor și vor să afle mai multe despre remedii naturiste și să înțeleagă cum să gestioneze un somn neliniștit.

Evgheni Komarovsky a devenit cunoscut odată cu emisiunea sa „Школа доктора Комаровского” (tr. Școala doctorului Komorovsky) și pentru numeroasele cărți de referință în domeniu. Oferă informații nu doar despre sănătatea copiilor, ci și a adulților. Cel mai popular video de pe canalul de YouTube este din 2020 „COVID-19: Инструкция по самоспасению” (tr. COVID-19: Instrucțiuni de autosalvare”).

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul FOTO Renumitul pediatru ucrainean Komarovsky, sosit la Chișinău, a trecut pragul Președinției apare prima dată în Realitatea.md.