Sari la conținut

Și influencerii sunt „muritori de rând”. Experiența lui Valeriu Rașcu citat la Comisariatul Militar

  • de

Autorul proiectului „Banca de Bancuri”, influencerul Valeriu Rașcu, cu o comunitate de peste 160 de mii de urmăritori doar pe Instagram, a dezvăluit în cursul săptămânii că a fost chemat la Comisariatul Militar. Aceasta nu s-a eschivat și a ales să se prezinte pentru a afla motivul citației, scrie Cancan.md.

„Zilele trecute pe adresa de domiciliu am primit o scrisoare. Știind ca în spațiul public mai circulă și informație menită să creeze panică, m-am dus personal la comisariat așa cum era indicat”, a scris Rașcu.

După vizita la Comisariat, acesta a publicat un filmuleț pe Instagram, în care a povestit pe îndelete scopul vizitei. VIDEO-ul poate fi văzut aici.

Valeriu Rașcu este absolventul Catedrei Militare, de altfel, ca mulți alți moldoveni. Prin urmare, face parte din categoria de rezerviști. Întrucât numărul lor este destul de mare, autoritățile periodic efectuează actualizări, pentru a afla locul aflării rezerviștilor, starea lor și numărul exact. Totodată, anual, Armata Națională pregătește exerciții militare pentru rezerviști. Pentru a informa despre asta, dar și pentru a actualiza datele a și fost invitat Rașcu la Comisariat.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

VIDEO Mama unui tânăr de 25 de ani, revoltată după ce fiul ei a primit o citație de la centrul militar teritorial

Articolul Și influencerii sunt „muritori de rând”. Experiența lui Valeriu Rașcu citat la Comisariatul Militar apare prima dată în Realitatea.md.