Sari la conținut

Maia Sandu, la Conferința privind următorul buget al Uniunii Europene: Să ridicăm nivelul de trai în Moldova

  • de

Președinta Moldova a participat la Conferința privind următorul buget al Uniunii Europene. Maia Sandu a  vorbit despre valori, investiții și drepturi câștigate, dar și despre parcursul european al Moldovei.

În opinia președintei, planificarea bugetară a Uniunii Europene nu reprezintă doar un document financiar. Maia Sandu consideră că inițiativa poate ajuta la construirea unei Europe unite și pașnice, din care să facă parte și Moldova.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

„Înseamnă să devenim mai puternici în fața celor care vor să ne impună o altă soartă. Un buget european al păcii ne va ajuta să accelerăm procesul de aderare, să ridicăm nivelul de trai în Moldova și să contribuim la securitatea întregului continent”, a declarat șefa statului la reuniunea de la Bruxelles.

Șefa statului a mai precizat că aceste lucruri le-a discutat și în cadrul întrevederii cu comisarul european pentru extindere Johanes Hahn, care urmează să vină în vizită la Chișinău De asemenea, Maia Sandu a reiterat că Moldova vrea să își apere pacea, libertatea și bunăstarea.Articolul Maia Sandu, la Conferința privind următorul buget al Uniunii Europene: Să ridicăm nivelul de trai în Moldova apare prima dată în Realitatea.md.