Sari la conținut

VIDEO Activiștilor StopHam nu le-a plăcut cum și-a parcat fostul premier Tarlev Mercedesul. Reacția politicianului

  • de

Activiștii StopHam Moldova l-au luat la ochi pe Vasile Tarlev. Fostul premier a fost prins cum urcă pe trotuar cu un Mercedes care are numere de înmatriculare românești.

La observația făcută de activiști, persoanele care îl însoțeau pe politician au declarat că parcarea este permisă în acel lor. Precizăm că în video nu se vede vreun indicator care permite parcarea pe trotuar în acel loc. Autorii imaginilor susțin că totul s-a întâmplat pe str. Serghei Lazo din centrul Capitalei.

Vasile Tarlev, însă, se pare că nu a fost deranjat prea mult de comentariile activiștilor StopHam. Acesta și-a continuat liniștit drumul și pare să fi intrat în una dintre clădirile adiacente.

Activiștii susțin că au solicitat intervenția Poliției, dar echipajul nu ar fi ajuns la fața locului. Redacția Realitatea a solicitat precizări pe marginea cazului de la Inspectoratul Național pentru Securitate Publică. Revenim cu alte informații la subiect.

Articolul VIDEO Activiștilor StopHam nu le-a plăcut cum și-a parcat fostul premier Tarlev Mercedesul. Reacția politicianului apare prima dată în Realitatea.md.