Sari la conținut

O femeie s-a ales cu arsuri grave în gât, după ce un ospătar i-a servit detergent în loc de vin

  • de

O femeie a trăit un adevărat şoc la un bar din Milano, Italia când s-a trezit cu arsuri grave în gât după ce a consumat o băutură care conținea detergent, scrie antena3.ro. Femeia în vârstă de 51 de ani, aflată în compania unui prieten, a fost nevoită să cheme urgent salvarea după ce ospătarul a servit-o din greșeală cu un pahar care conținea şi detergent.

Fără să îşi dea seama după ce a consumat băutura care ar fi trebuit să conțină vin, femeia s-a confruntat cu arsuri în gât şi probleme de respirație.

Ea a fost transportată a spitalul San Carlo din Milano, acolo unde medicii au constatat leziuni grave la nivelul cavității bucale, gâtului și esofagului, care ar putea avea consecințe permanente asupra sănătății ei.

Urmare unei anchete demarată de polițiștii de la Volanti și Agenția de Sănătate Locală (ATS) s-a constantat că în frigider, alături de alte băuturi ,se afla şi o sticlă cu detergent. Barul a fost pus sub sechestru, iar proprietarul a fost acuzat de vătămare corporală din culpă foarte gravă.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul O femeie s-a ales cu arsuri grave în gât, după ce un ospătar i-a servit detergent în loc de vin apare prima dată în Realitatea.md.