Sari la conținut

Probleme tehnice la ASP. Clienții sunt nevoiți să stea ore în șir la ghișeele instituției

  • de

Agenția Servicii Publice anunță că din cauza unor deficiențe tehnice ale Sistemului Guvernamental de plăți electronice MPAY a fost sistată temporar prestarea serviciilor publice ale ASP pe întreg teritoriul țării.

„Specialiștii tehnici din cadrul ASP, Agenția de Guvernare Electronică și Serviciul Tehnologia Informației și Securitate Cibernetică lucrează, în prezent, asupra remedierii problemelor tehnice apărute. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniențe create şi vă mulţumim pentru înţelegere”, comunică ASP.

În timp ce remedierea este în curs, utilizatorii sunt îndemnați să fie răbdători și să urmărească anunțurile oficiale pentru actualizări cu privire la restabilirea serviciilor. ASP și alte instituții implicate depun eforturi pentru a minimiza neplăcerile cauzate de această întrerupere temporară a serviciilor publice și pentru a asigura o revenire cât mai rapidă și mai eficientă la funcționarea normală.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Probleme tehnice la ASP. Clienții sunt nevoiți să stea ore în șir la ghișeele instituției apare prima dată în Realitatea.md.