Sari la conținut

VIDEO Marian, provocat să-l mintă pe Perciun, precum că este șantajat cu un nou video în care dansează

  • de

Președintele Comisiei parlamentare economie, buget și finanțe, deputatul PAS Radu Marian, a fost provocat la o emisiune online de divertisment să-l mintă pe ministrul Educației și Cercetării, Dan Perciun, precum că este șantajat cu un nou video în care a fost surprins dansând. S-a întâmplat la începutul lunii trecute, când a fost invitat de vloggerița Anna Tulgaria la „Cerebel”, emisiune la care a fost coinvitată și Margarita Druță, cunoscută ca Rita Engleza și ca profesoara care a fondat o școală de limba engleză.

Deputatul l-a sunat, dar ministrul i-a închis telefonul.

„Urât!, ce urât! Jos, gata, prietenia s-a terminat”, a reacționat Radu Marian în glumă. „Noi ne știm demult, de multe ori am fost la… El doar e dansator, aproape profesionist. Da, eu cânt și el dansează. Cu cine ai mai dansat? Cu cine am mai dansat? Pe Maia Sandu. Pe Andrei Spînu… Dar v-a plăcut? Eu am primit feedback că am dansat rău”.

Într-un final, Radu Marian s-a decis să-l telefoneze pe Artur Mija, secretarul general al Guvernului, cu care a spus că sunt prieteni buni.

„Noroc! Ce faci, ai mâncat? – Mă întorc de la Chișinău. M-a contactat cineva anonim pe Telegram și mi-a scris că are video cu mine cum eu dansez, aparent ceva mai interesant și că dacă nu-i dau 1.000 de dolari bitcoin, îl publică. – Drăguț. Să-i dau? Da. Mai întâi asigură-te că ești tu pe video și dă-ne și nouă”.

Amintim că, recent, pe rețelele de socializare au fost distribuite imagini video cu Radu Marian și Dan Perciun dansând într-un local din capitală. Reprezentanții partidelor și surselor media asociate lui Ilan Șor au schimbat piesa originală a formației Depeche Mode cu „Танцуй Россия и плачь Европа” (trad. Dansează, Rusia, și plângi, Europa n. red), cu mențiuni cum ar fi: „dansează mai bine decât guvernează”. În plus, mai târziu, s-a adeverit că este vorba de un video mult mai vechi.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul VIDEO Marian, provocat să-l mintă pe Perciun, precum că este șantajat cu un nou video în care dansează apare prima dată în Realitatea.md.