Sari la conținut

Ziua Muncii sau Ziua Micilor?! Românii cumpără de șapte ori mai mulți mici de 1 mai

  • de

Ziua Internațională a Muncii deţine recordul pentru cele mai multe comenzi de mici din an, arată datele unei platforme de livrare de peste Prut. Românii comandă de șapte ori mai mulți mici de 1 mai, decât într-o zi obișnuită.

Prețul mediu pentru o porție de 3 mici este de 25 de lei, în timp ce bonul mediu, înregistrat pe Tazz, pentru comenzi de mici de 1 mai ajunge la 86 de lei. Pe de altă parte, cea mai scumpă comandă de mici plasată în această zi a avut o valoare de 188 de lei, pentru un platou de 20 de mici.

Conform datelor furnizate, românii își încep ziua de 1 mai cu entuziasm, între orele 09:00 și 11:00, când se plasează 24% din totalul comenzilor. Totuși, intervalul cel mai aglomerat este între 12:00 și 15:00, când se înregistrează 49% din totalul comenzilor de mici. Micii rămân opțiunea preferată și pentru cină, cu 20% din comenzile totale înregistrate în intervalul 16:00 – 19:00.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Acest trend este confirmat și de studiul „Poftele românilor” realizat de Tazz și Cult Research, care a identificat micii drept cea mai mare poftă a românilor de 1 mai. Conform sondajului, 47% dintre respondenți asociază Ziua Internațională a Muncii cu pofta de mici, iar datele din aplicație susțin această concluzie.

Articolul Ziua Muncii sau Ziua Micilor?! Românii cumpără de șapte ori mai mulți mici de 1 mai apare prima dată în Realitatea.md.