Sari la conținut

A fost lansat Centrul de Resurse și Dezvoltare Comunitară YMCA din Chișinău. Ceban: „Aducem mulțumiri”

  • de

Centrul de Resurse și Dezvoltare Comunitară YMCA din Chișinău, un proiect care marchează o nouă etapă importantă în dezvoltarea Capitalei, a fost lansat astăzi, 2 mai 2024. Centrul va oferi programe de dezvoltare atât pentru tinerii din Chișinău, cât și pentru tinerii refugiați.

Responsabilii din cadrul Primăriei Chișinău precizează că au oferit un spațiu adecvat și un grant de tineret în valoare de 200.000 de lei, care, va contribui la succesul proiectului.

Laboratorul va oferi programe de dezvoltare pentru tineri, oferindu-le posibilitatea de a învăța și de a se dezvolta într-un mediu modern și stimulativ.

„Adresez mulțumiri YMCA și tuturor partenerilor implicați în acest proiect, pentru eforturile lor deosebite și pentru viziunea îndrăzneață. Centrul nou înființat este mai mult decât un simplu spațiu fizic, este un centru al inovării, care oferă o varietate de facilități avansate pentru tineri. Aici se vor implementa diverse programe naționale și internaționale pentru tineret, seminare și colaborări”, a menţionat Primarul General, Ion Ceban.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul A fost lansat Centrul de Resurse și Dezvoltare Comunitară YMCA din Chișinău. Ceban: „Aducem mulțumiri” apare prima dată în Realitatea.md.