Sari la conținut

Echipele „Apă-Canal Chişinău” la datorie de Sărbătorile de Paști. Cum vor activa

  • de

În perioada 4-6 mai, Departamentul Dispecerat cu echipele de intervenţie, care asigură buna desfăşurare a proceselor de alimentare cu apă şi preluare a apelor uzate, vor lucra în regim de muncă obișnuit. Anunțul a fost făcut de S.A. „Apă-Canal Chişinău”.

Apelurile vor fi preluate non-stop de către angajații Dispeceratului la numerele de telefoane 022-256-666 sau 022-857-777, iar pentru a acţiona prompt, numărul echipelor de intervenţie va fi menţinut.

„Astfel, în zilele de sărbătoare, vor lucra câte 10 echipe pentru remedierea avariilor produse la apeduct şi câte 2 echipe la reţelele de canalizare. De asemenea, la Dispecerat vor activa câte 2 echipe la rețelele de apeduct și 2 la rețelele de canalizare. Suplimentar, luni, pe data de 6 mai, va mai activa, inclusiv o echipă a Departamentului rețele de canalizare și stații de pompare a apelor uzate. În caz de necesitate, numărul echipelor de intervenție se va mări, utilizându-se echipamentele și tehnica specializată”, comunică Apă Canal-Chișinău.

Sursa citată menționează că toate echipele de intervenţie vor acţiona rapid, iar pentru ca toate avariile sau disfuncţionalităţile apărute în sistemul de alimentare cu apă și canalizare, să fie remediate în timp util, iar consumatorii să poată beneficia de servicii calitative și neîntrerupte.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Echipele „Apă-Canal Chişinău” la datorie de Sărbătorile de Paști. Cum vor activa apare prima dată în Realitatea.md.