Sari la conținut

FOTO Teleradio Moldova a decis cum vrea să arate noul său sediu: Răspunde necesităților de modernizare

  • de

Compania Teleradio Moldova (TRM) anunță că a desemnat câștigătorul concursului de proiecte arhitecturale pentru noul său sediu. Este vorba despre compania ARHI-STRAT DECO SRL.

Potrivit întreprinderii, proiectul învingător reprezintă o abordarea inovatoare. Reprezentanții TRM mai afirmă că acesta răspunde necesităților pe care le are furnizorul național de radio și televiziune.

„A fost desemnat proiectul câștigător al concursul de soluții arhitecturale pentru noul sediu al Companiei „Teleradio-Moldova”.
Conceptul propus de compania ARHI-STRAT DECO SRL reprezintă o abordare inovatoare și răspunde necesităților de modernizare ale Companiei Teleradio-Moldova”.


Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

În total, opt companii au participat la un concurs de soluții arhitecturale, pentru a schimba la față clădirea companiei Teleradio-Moldova. Un juriu de specialitate a evaluat proiectele.

TRM urmează să își construiască viitorul sediu al instituției, care cuprinde şi un studio autonom de proporții, rezervat producțiilor audiovizuale de anvergură.

FOTO parcă rupte din filme de ficțiune! Vă vine să credeți că așa ar putea arăta clădirea televiziunii naționale

 

Articolul FOTO Teleradio Moldova a decis cum vrea să arate noul său sediu: Răspunde necesităților de modernizare apare prima dată în Realitatea.md.