Sari la conținut

Igor Grosu se află la Hâncești. „Pas cu pas construim drumuri europene, construim o Moldovă europeană”

  • de

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, se află astăzi, 2 mai, într-o vizită în raionul Hâncești. El a vizitat și drumul recent renovat care leagă 11 sate din țară. 

„Vă salut de la Hâncești, unde am văzut și eu reparația segmentului de drum care leagă 11 sate, de la Bălceana, la Cărpineni, Mingir până la Voinescu. După mai bine de zece ani, timp în care peste 20 de mii de locuitori din această regiune, se plângeau pe starea proastă a drumului și accesul dificil spre localitățile date, acesta a fost renovat. Valoarea totală a lucrărilor se ridică la 50 milioane de lei, bani oferiți de la bugetul de stat”, a scris speakerul Parlamentului pe pagina sa de Facebook.

Astfel, potrivit lui Igor Grosu, pentru anii următori sunt planificați să se repare alți 20 km care să unească satele Sofia cu Voinescu.

„Doar în ultimii 2 ani am reușit să construim și să reabilităm peste 530 de km de drumuri naționale, regionale și locale. Pas cu pas construim drumuri europene, construim o Moldovă europeană”, a mai adăugat el.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

 

Articolul Igor Grosu se află la Hâncești. „Pas cu pas construim drumuri europene, construim o Moldovă europeană” apare prima dată în Realitatea.md.