Sari la conținut

MEC: A fost lansată platforma unde găsești toate informațiile despre programele de tineret

  • de

Platforma tineret.gov.md a fost lansată de către Agenția Națională pentru Tineret (ANT). Site-ul conține informații despre programele și activitățile care vizează tinerii.

Resursa este destinată tinerilor, autorităților publice centrale și locale, lucrători de tineret, organizații și centre de tineret, consilii de tineret și ale elevilor, oferind acces direct la informații, contacte, publicații, dar și oportunități de dezvoltare personală și profesională.

„Site-ul reprezintă o etapă importantă în promovarea și diseminarea informației cu privire la inițiativele de tineret la nivel național.

Prin design-ul său prietenos, structură intuitivă și conținut disponibil în trei limbi, platforma facilitează accesul utilizatorilor la programele implementate de ANT, la o bază de date cu structurile și actorii cheie din sectorul de tineret, la evenimentele organizate de către Agenție, dar și de către partenerii săi, la ultimele noutăți din sectorul de tineret, oportunități naționale și internaționale și multe alte componente cheie pentru tinerii din țară”, transmite Ministerul Educației.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Prin intermediul platformei, autoritățile vor să crească accesul publicului la informație, să promoveze transparența în procesul decizional, să crească gradul de interacțiune cu sectorul de tineret și societatea civilă.

Articolul MEC: A fost lansată platforma unde găsești toate informațiile despre programele de tineret apare prima dată în Realitatea.md.