Sari la conținut

Pentru un oraș mai curat! Muncitorii de la Autosalubritate vor lucra și în perioada sărbătorilor pascale

  • de

Muncitorii din cadrul Întreprinderii Municipale Regia „Autosalubritate” vor lucra și în perioada sărbătorilor dedicate Sfintelor Sărbători de Paști. Potrivit comunicatului emis de instituție, echipele de evacuare a deșeurilor municipale vor lucra în regim normal în această perioadă.

„În ziua de sâmbătă, în ajun de Paști, cca 50 angajați și 19 autospeciale ale operatorului municipal de salubrizare se vor afla în teren pentru a asigura evacuarea la timp a deșeurilor de pe întreg teritoriul Chișinăului. În ziua de Paști, dar și a două zi, luni, 6 mai evacuare deșeurilor va fi asigurată de către 41 de șoferi și 68 de hamali, care vor munci de la 5.30 dimineața”, se arată în mesajul operatorului municipal.

Responsabilii precizează că aceste măsuri sunt luate în scopul de a asigura un mediu curat și igienic în Municipiul Chișinău, iar toate apelurile către Dispecerat (022) 747-520 vor fi preluate non-stop.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Pentru un oraș mai curat! Muncitorii de la Autosalubritate vor lucra și în perioada sărbătorilor pascale apare prima dată în Realitatea.md.