Sari la conținut

Schimb de informații și experiență! CNA și USM au semnat un acord de colaborare

  • de

Centrul Național Anticorupție (CNA) și Universitatea de Stat din Moldova (USM) au semnat un acord de colaborare. Parteneriatul prevede cooperare în domeniul formării profesionale a ambelor instituții.

Instituțiile au convenit să facă schimb de informații și experiență, să organizeze întâlniri, cursuri de formare continuă, mese rotunde, seminare, ateliere de lucru pentru angajații ambilor părți.

Totodată, se vor desfășura stagii de practică pentru studenții Facultății de Drept și Facultății de Științe Economice a USM.

”Sunt convins că acest acord va pune bazele unei cooperări eficiente și benefice pentru ambele instituții și va contribui la promovarea integrității, dezvoltarea programelor anticorupție, inclusiv prin desfășurarea de către ofițerii CNA a lecțiilor publice cu privire la evaluarea integrității profesionale și consolidarea unui sistem viabil de integritate atât în mediul academic, cât și în rândul studenților”, a menționat directorul CNA, Alexandr Pînzari.

Acordul este valabil pe perioadă de cinci ani cu posibilitatea de a fi prelungit pe un nou termen, prin convenirea în scris a ambelor părţi.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Schimb de informații și experiență! CNA și USM au semnat un acord de colaborare apare prima dată în Realitatea.md.