Sari la conținut

TikTok a încheiat un nou acord cu Universal Music: melodiile unor artiști celebri vor reveni

  • de

TikTok și Universal Music Group (UMG) au semnat un nou acord de licență pentru utilizarea conținutului muzical, potrivit TechCrunch.

Utilizatorii TikTok vor putea utiliza din nou piesele unor artiști celebri, precum Taylor Swift, Billie Eilish și Ariana Grande. Alte detalii financiare ale acordului nu au fost dezvăluite.

Catalogul va fi disponibil pentru crearea de videoclipuri în una sau două săptămâni. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că videoclipurile existente care folosesc muzică UMG și care au fost dezactivate urmează să fie reactivate odată ce catalogul va fi disponibil.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Reamintim că, Holdingul casei de discuri Universal Music Group, care deține drepturile asupra muzicii multor vedete globale precum Taylor Swift, The Weeknd și Drake, a anunțat că intenționează să-și elimine melodiile de pe TikTok din cauza dezacordurilor dintre companiile de plată.

Articolul TikTok a încheiat un nou acord cu Universal Music: melodiile unor artiști celebri vor reveni apare prima dată în Realitatea.md.