Sari la conținut

FOTO A vrut să urce în avion cu doi șerpi ascunși în pantaloni. Bărbatului i s-a interzis să urce în avion

  • de

Angajații de la serviciul de securitate de pe Aeroportul Internațional Miami din Florida au dat alarma după ce au observat ceva neobișnuit la un pasager care voia să se îmbarce într-o cursă internațională. La un control amănunțit s-a descoperit că acesta avea doi șerpi ascunși în pantaloni, scrie Digi24.ro.

Alerta a fost dată când pe ecranul scanerului a apărut „o anomalie”. Luat la întrebări, bărbatul a recunoscut că ascundea doi șerpi.

În imaginile postate online de Administrație de Securitate a Transportului (TSA) se văd doi șerpi mici, roz, scoși dintr-un sac textil mic în culori de camuflaj. Postarea a dat naștere mai multor glume care nu pot fi reproduse din motive evidente.

Officers at @iflymia detected this bag of snakes hidden in a passenger’s pants at a checkpoint on Fri, April 26. @TSA called our @CBPSoutheast and Miami-Dade Police partners in to assist, and the snakes were turned over to the Florida Fish and Wildlife Conservation Commission. pic.twitter.com/CggJob8IT8

— TSA_Gulf (@TSA_Gulf) April 30, 2024

Agenții de securitate au chemat poliția și lucrătorii vamali în urma descoperirii, iar reptilele au fost predate Comisiei pentru conservarea faunei sălbatice din Florida.

Un purtător de cuvânt al TSA a declarat pentru The Independent că pasagerul încerca să ia un zbor internațional și a recunoscut imediat că „avea șerpi în pantaloni” când au sunat alarmele.

Securitatea aeroportului folosește Advanced Imaging Technology (AIT) pentru a detecta neregulile.

„Echipamentul a arătat că exista o anomalie în zona inghinală. Când a fost întrebat, pasagerul a recunoscut că avea șerpi în pantaloni”, a declarat purtătorul de cuvânt.

Bărbatului i s-a interzis să urce în avion.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul FOTO A vrut să urce în avion cu doi șerpi ascunși în pantaloni. Bărbatului i s-a interzis să urce în avion apare prima dată în Realitatea.md.