Sari la conținut

Pe lângă Maia Sandu, Recean și Grosu au transmis mesaje de Paște: „Împreună putem construi un viitor în pace”

  • de

„Împreună putem construi un viitor demn și în pace pentru toți copiii Moldovei”. Este esența mesajelor transmise de prim-ministrul Dorin Recean și președintele Parlamentului, deputatul PAS Igor Grosu, în ziua de Paște, duminică, 5 mai 2024, către moldovenii creștini ortodocși. 

„Sărbătorile Pascale să vă aducă pace în suflet, liniște în casă și multă bucurie. Puterea oamenilor noștri este în unitate și solidaritate, în toate lucrurile în care credem și pentru care muncim zi de zi. Să întâmpinăm Paștele alături de cei dragi, părinți, frați și surori, plini de speranță și încrezători în viitor. Sărbători Luminate tuturor!”, a îndemnat premierul Dorin Recean.

 

„Acum, de Paște, când ne adunăm grămăjoară pentru a coace cozonac, pentru a vopsi ouă, sau pentru a merge la slujba de Înviere, să ne aducem aminte de lucrurile care ne unesc și ne bucură. Să ne aducem aminte de momentele frumoase din copilărie, de tradițiile noastre, de cei dragi care nu mai sunt printre noi sau care sunt în dificultate. Să vorbim de prezent, să prețuim pacea și libertatea, să fim încrezători și cu speranța că vom reuși, că împreună putem construi un viitor demn și în pace pentru toți copiii Moldovei. Să ne ținem împreună, să fim alături de oamenii dragi și să credem în Republica Moldova și oamenii ei. Sărbători luminate tuturor!”, a spus speakerul Igor Grosu.

Mesajul președintei Republicii Moldova, Maia Sandu, poate fi citit aici.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Pe lângă Maia Sandu, Recean și Grosu au transmis mesaje de Paște: „Împreună putem construi un viitor în pace” apare prima dată în Realitatea.md.