Sari la conținut

Emilian Crețu, înjurând de Paște: „Dau 10 mii de lei celui care-mi spune cine a făcut-o!”

  • de

Aleea cu copaci de Sakura de la Negureni, sădită de Emilian Crețu pentru mama sa, devine din ce în ce mai săracă. Actorul a observat chiar în ziua de Paște, că alți trei copaci au fost furați. Asta l-a enervat la culme și l-a făcut să înjure la ca gura cortului. Împreună cu primarul de Negureni, Ion Popa a stat la sfat pentru a inventa cum să identifice făptașul, scrie CANCAN.MD.

„Cât de p***r de om trebuie să fii, Doamne iartă-mă, că e Paștele astăzi, să rupi copacii, să-i furi în p***, când ei deja au frunze și ei deja nu o să mai crească, trei copaci au furat! Ne plângem că suntem săraci, suntem săraci la minte, suntem psihopați unii din noi… Cu câtă dragoste am pus copacii ceea, câtă atenție, m-am bucurat pentru fiecare muguraș, frunzuliță crescută, am pus bețe, să nu-l bată vântul, să fie ceva frumos. Eu nu înțeleg, unii oameni ce educație, ce mame ați avut care v-au învățat să rupeți?”, s-a întrebat actorul.

VIDEO, dar și mai multe detalii, pe CANCAN.MD.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Emilian Crețu, înjurând de Paște: „Dau 10 mii de lei celui care-mi spune cine a făcut-o!” apare prima dată în Realitatea.md.