Sari la conținut

Mitropolitul Vladimir îi mulțumește lui Ion Ceban pentru că a transmis în direct slujba din Noaptea Învierii

  • de

Mitropolitul Vladimir a transmis o scrisoare către primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, în care i-a mulțumit pentru că a transmis în direct slujba din Noaptea Învierii, de la Catedrala Mitropolitană „Nașterea Domnului”. Tototdată, Vladimir i-a mulțumit edilului și pentru amenajarea cu decorațiuni pascale a scuarului catedralei.

„În numele clerului și al credincioșilor din municipiul Chișinău, dar și din întreaga țară, vă adresăm sincere mulțumiri pentru eforturile depuse în organizarea exemplară a scuarului Catedralei mitropolitane către Sărbătorea Învierii Domnului. Apreciem cu sinceritate atenția și dedicarea pe care ați manifestat-o în amenajarea spațiilor publice din vecinătatea Complexului Catedralei, creând un cadru festiv și încântător prin decorațiunile cu tematică pascală și iluminarea acestora pe timp de noapte. Aceste inițiative au adus o atmosferă de bucurie și solemnitate în inimile credincioșilor noștri.

De asemenea, vrem să vă exprimăm recunoștința pentru transmisia în direct a Slujbei Învierii din Noaptea Sfintelor Paști pe toate canalele Primăriei Chișinău. Această inițiativă a permis credincioșilor noștri să participe la serviciul divin din noaptea Învierii chiar și de la distanță. Suntem deosebit de recunoscători pentru pregătirea locurilor de parcare în Piața Marii Adunări Naționale, facilitând accesul tuturor celor care au dorit să participe la slujba de Înviere.

De asemenea, apreciem eforturile depuse pentru asigurarea parcării și în zonele adiacente, ceea ce a contribuit la fluidizarea traficului și la confortul participanților. Vă mulțumim din nou pentru implicarea dumneavoastră și pentru sprijinul acordat Bisericii Ortodoxe din Moldova în această perioadă de sărbătoare. Ne rugăm ca Dumnezeu să vă binecuvânteze munca și să vă ofere putere și înțelepciune în continuarea activității dumneavoastră în slujba municipiului Chișinău și a locuitorilor săi”, se arată în mesajul Mitropoliei.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Amintim că slujba din Noaptea Învierii, de la Catedrala Mitropolitană „Nașterea Domnului”, a fost transmisă în direct de Primăria municipiului Chișinău, lucru anunțat anterior de edil.

Primăria Chișinău își asumă costurile să transmită în direct slujba în Noaptea Învierii. Posturile tv au voie să preia

Articolul Mitropolitul Vladimir îi mulțumește lui Ion Ceban pentru că a transmis în direct slujba din Noaptea Învierii apare prima dată în Realitatea.md.