Sari la conținut

Tragedie în prima zi de Paști. O persoană, găsită moartă, după ce locuința a fost cuprinsă de flăcări

  • de

O persoană a decedat după ce un incendiu a izbucnit într-un apartament de locuit de pe o stradă din Capitală. Tragedia s-a produs duminică, 5 mai. 

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), pompierii din municipiul Сhișinău au fost solicitați să intervină la lichidarea unui incendiu care a izbucnit într-un bloc de locuit de pe strada Dumitru Râșcanu 4. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 15:22.

„Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 15:22. Potrivit primelor informații, focul a cuprins balconul unui apartament de la etajul 4. La fața locului pentru stingerea arderii au intervenit trei echipe de salvatori. Angajații IGSU au reușit localizarea arderii la ora 15:37. La ora 15:57, incendiul a fost lichidat, iar în timpul intervenției la bucătăria apartamentului a fost depistată o persoană decedată”, comunică IGSU.

Cauza și circumstanțele urmează a fi stabilite.

Potrivit sursei citate, în ultimele 24 de ore pompierii și salvatorii au intervenit în 74 situații de risc.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul Tragedie în prima zi de Paști. O persoană, găsită moartă, după ce locuința a fost cuprinsă de flăcări apare prima dată în Realitatea.md.