Sari la conținut

Un subiect special de sărbători la „Consens Național”. Invitații emisiunii de astăzi

  • de

Dincolo de filosofia pe care o ascunde conceptul de coeziune socială, acest fenomen a fost și este prezent la noi de sute de ani. De-a lungul anilor, el a luat forme diferite, iar oameni au dezvoltat solidaritatea între membrii unei comunități pornind de la resursele și posibilitățile pe care le-au avut.

Crearea legăturilor și unității la nivel de societate este esențială pentru buna funcționare a unei comunități. Aceasta contribuie la stabilitatea socială, rezistența la conflicte și la abordarea problemelor comune. Toate aceste sunt foarte valoroase pentru timpurile pe care le trăim.

HEKS/EPER Moldova este o organizație care promovează coeziunea socială prin consolidarea egalității și a integrării în societate a refugiaților și a persoanelor vulnerabile.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Vitalie Dogaru va discuta despre felul cum funcționează coeziunea socială astăzi, 6 mai, la nivel de comunitate împreună cu Natalia Hadei, directoarea HEKS/EPER Moldova, și Erica Zucec, directoarea Rețelei Femeilor pentru Democrație, ambele dețin o experiență bogată în proiecte de coeziunea socială.

Emisiunea începe la 20:00, la RLIVE TV.

Articolul Un subiect special de sărbători la „Consens Național”. Invitații emisiunii de astăzi apare prima dată în Realitatea.md.