Sari la conținut

VIDEO Se aproprie ziua X! Natalia Barbu va urca mâine pe scena de la Malmö, Suedia

  • de

Natalia Barbu, artista care reprezintă Republica Moldova la Eurovision 2024, va urca marți, 7 mai curent, pe scena de la Malmö, Suedia. Între timp, artista distribuie pe rețelele de socializare mai multe filmulețe video. Aceasta împarte autografe fanilor, face repetiții, se plimbă pe străzile din Suedia și oferă interviuri jurnaliștilor străini.

Recent, Natalia Barbu a avut și o primă repetiție. Potrivit imaginilor, artista a ieșit pe scenă într-o rochie albă, cu o vioară. Nu au fost surprinși dansatori sau back vocaliști.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Natalia Barbu va evolua sub numărul 11 în prima semifinală a concursului din 7 mai curent. Alături de Republica Moldova, în prima semifinală vor concura Ucraina, Cipru, Polonia, Serbia, Lituania, Croaţia, Irlanda, Slovenia, Islanda, Finlanda, Portugalia, Luxemburg, Australia şi Azerbaidjan. Reprezentanţii din Austria, Malta, Elveţia, Grecia, Cehia, Albania, Danemarca, Armenia, Israel, Estonia, Georgia, Olanda, Norvegia, Letonia, San Marino şi Belgia vor evolua în cea de-a doua semifinală, pe 9 mai. România nu participă în acest an la competiție.

Finala Eurovision Song Contest 2024 se va desfăşura pe 11 mai 2024. Anul trecut, competiția a fost câștigată de Loreen cu piesa „Tattoo”. Atunci, Republica Moldova a fost reprezentată de Pasha Parfeni, care s-a clasat pe locul 18, cu piesa „Soarele şi Luna”. Cel mai bun rezultat al Republicii Moldova la Eurovision a fost în anul 2017, atunci când trupa SunStroke Project a obţinut locul 3 cu piesa „Hey mamma”.

Articolul VIDEO Se aproprie ziua X! Natalia Barbu va urca mâine pe scena de la Malmö, Suedia apare prima dată în Realitatea.md.