Sari la conținut

VIDEO Mai mulți vârstnici nu și-au primit pensiile în vinerea Paștelui! Alexei Buzu: A fost o problemă tehnică

  • de

Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Alexei Buzu, a precizat de ce mai mulți vârstnici nu și-au primit pensiile în vinerea Paștelui. Potrivit ministrului de resort, a fost o problemă tehnică la Poșta Moldovei. Declarația a fost făcută la emisiunea Rezoomat de la Rlive TV.

„Este vorba de pensionarii care ridică pensia de la poștă. A fost o problemă tehnică pe intern pe care colegii de la Poșta Moldovei au remediato. Din datele pe care le avem noi, toți pensionarii au reușit să își ridice pensiile. Noi ne cerem scuze de aceste inconveniențe. Pentru noi este foarte important și la CNAS este un calendar foarte clar de achitare a pensiilor. Ne asigurăm că la timpul cuvenit toți pensionarii își ridică pensia. Am avut această problemă de o zi. Înțelegem că a fost o perioadă destul de sensibilă și am depus acest efort de a remedia. ”, a declarat Alexei Buzu.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul VIDEO Mai mulți vârstnici nu și-au primit pensiile în vinerea Paștelui! Alexei Buzu: A fost o problemă tehnică apare prima dată în Realitatea.md.