Sari la conținut

Concert de Ziua Europei. Peste o mie de copii vor cânta în PMAN

  • de

Peste o mie de copii vor cânta joi, 9 mai, în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) pentru a sărbători Ziua Europei. Micuții vor cânta în fața publicului începând cu ora 12:30.

Colectivele de copii din diverse instituții de învățământ extrașcolar vor evolua cu programe culturale și artistice.

De asemenea, Piața Marii Adunări Naționale va găzdui un concert de muzică aleasă a Fanfarei „TENORE”, sub îndrumarea talentatului conducător Ion Cojocaru.

„Totodată, la corturile amenajate ale Primăriei municipiului Chișinău veți găsi o varietate de activități potrivite pentru toate vârstele. Veți avea ocazia să participați la sesiuni interactive de discuții, să descoperiți proiecte inovatoare, să vă testați abilitățile la șah alături de campioni juniori și seniori, să vă încercați norocul într-un quiz despre Chișinău, cu premii atractive, și să vă bucurați de un spațiu special dedicat distracției copiilor. Vă așteptăm cu drag să ne fiți alături în această zi specială, pentru a sărbători împreună Ziua Europei și pentru a promova valorile și diversitatea culturală care ne definesc comunitatea”, anunță Direcția Generală Educație, Tineret și Sport

Potrivit primarului capitalei, Ion Ceban, în Orășelul European din PMAN, Primăria Chișinău va avea 2 corturi cu informații despre proiectele pe care le desfășoară împreună cu partenerii de dezvoltare.
În primul cort vor fi prezentate informații despre toate proiectele iar cel de-al doilea cort va fi dedicat tinerilor și activităților Centrelor municipale de Tineret.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

 

Articolul Concert de Ziua Europei. Peste o mie de copii vor cânta în PMAN apare prima dată în Realitatea.md.