Sari la conținut

FOTO Cum explică Natalia Barbu eșecul de la Eurovision 2024

  • de

Natalia Barbu, artista care a reprezentat Republica Moldova la Eurovision 2024, a rămas dezamăgită de rezultatele din prima semifinală care a avut loc marți seara, 7 mai curent. Cântăreața a urcat pe scena de la Malmö, Suedia, a 11-a, iar piesa „In the Middle”, se pare că nu i-a purtat noroc.

Artista a venit cu o reacție pe rețelele de socializare.

„Mă voi ridica, îmi voi deschide aripile și voi zbura. Pa, Eurovision!”, a scris artista.

Pentru postul național de televiziune, Natalia Barbu a oferit un comentariu mai desfășurat.

„Este un concurs și ne convingem ce fel de concurs e. Nu e vorba despre voce, este foarte politic și nu contează pentru că piesa mea e despre lumină, e despre frumos și eu sunt convinsă că m-am conectat cu foarte multă lume, doar că acest concurs probabil că nu e doar despre asta.

Eu îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru această experiență în sine. A fost frumos și eu cred că dacă am ajuns aici, în acest concurs, nu am ajuns degeaba, pentru că de acum încolo începe o etapă nouă și frumoasă în cariera și în viața mea”, a conchis artista.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Amintim că Republica Moldova nu s-a calificat în Marea Finală a concursului Eurovision Song Contest 2024. Natalia Barbu a reprezentat țara cu piesa „In the middle”.

Din cele 15 țări participante în semifinală, pentru marea finală din 11 mai au fost selectate Serbia, Portugalia, Slovenia, Ucraina, Lituania, Finlanda, Cipru, Croația, Irlanda și Luxemburg.

Eurovision Song Contest 2024 se desfășoară la Malmö, Suedia, după ce anul trecut interpreta Loreen a câștigat competiția cu piesa „Tattoo”. Semifinalele au loc la 7 și 9 mai, iar țara câștigătoare va fi desemnată în cadrul finalei de pe 11 mai.

Republica Moldova nu s-a calificat în Marea Finală Eurovision Song Contest 2024

Articolul FOTO Cum explică Natalia Barbu eșecul de la Eurovision 2024 apare prima dată în Realitatea.md.