Sari la conținut

Primește transferuri din străinătate direct pe cardul Moldindconbank și poți câștiga bani

  • de

Transferurile din străinătate devin mai simple și mai comode. Descarcă aplicația MICB Mobile Banking, deschide un card Mastercard de la Moldindconbank și primește banii, expediați de cei dragi, direct în cont, fără a veni la sucursală.

Pe lângă confort și bani la un click distanță, transferurile prin intermediul platformei direct.micb.md, accesibilă inclusiv prin aplicația de mobile banking, îți pot aduce și premii, în cadrul promoției ”Câștigă timp și bani cu Direct.transfer de la Moldindconbank și Mastercard”.

 Până în data de 31 decembrie 2024, ai welcome bonus în valoare de 50 de lei la primii bani de peste hotare, care ajung direct pe noul tău card.

Clienții, care primesc transferuri din străinătate în valoare de cel puțin 100 de euro și fac minimum o achitare de la 100 de lei la comercianți, intră în tombola pentru premii bănești. Lunar, vor fi extrași aleatoriu 10 câștigători care vor obține 100 de euro. La tombolă participă atât utilizatorii existenți ai platformei direct.micb.md, cât și cei noi.

Cu fiecare sumă de bani, primită de la cei dragi, cresc și șansele tale de câștig!

Promoția se desfășoară în perioada 25 aprilie – 31 decembrie 2024.

Moldindconbank – mereu alături!

Articolul Primește transferuri din străinătate direct pe cardul Moldindconbank și poți câștiga bani apare prima dată în Realitatea.md.