Sari la conținut

STOP CADRU Actorul american Steven Seagal vorbește cu fascinație despre Vladimir Putin: „Este cel mai mare lider”

  • de

Actorul american Steven Seagal a fost prezent marți la ceremonia de învestire a lui Vladimir Putin pentru un nou mandat de președinte al Rusiei, fosta vedetă de la Hollywood spunând că acesta este cel mai mare lider din lume, relatează mai multe ziare și agenții de presă din Rusia

„Tocmai am spus că este cel mai mare conducător, cel mai mare”, afirmă Seagal într-o înregistrare filmată la eveniment și distribuită pe larg pe rețelele de socializare. Întrebat ce părere are despre viitor, el spune că „ar fi cel mai bun” cu președintele Putin.

Seagal a fost întrebat și ce le-ar spune americanilor în momentul de față despre Vladimir Putin, însă el a evitat să dea un răspuns direct, rezumându-se la a afirma că este foarte încântat să participe la ceremonia de învestire a sa.

Lenta, unul dintre cele mai populare site-uri de știri din Rusia, amintește că Seagal a fost prezent și la ceremonia de învestire a lui Putin ca președinte al Rusiei din 2018.

@elenaputregai „Este cel mai mare lider”. Actorul american Steven Seagal a fost prezent la ceremonia de învestire a lui Vladimir Putin #stevenseagal #vladimirputin ♬ sunet original – Elena P.

În luna februarie a anului trecut Putin i-a acordat actorului în vârstă de 72 de ani Ordinul Rus al Prieteniei, una dintre cele mai înalte distincții ale Rusiei. Decretul aferent publicat pe site-ul Kremlinului a menționat „activitatea” desfăşurată de Steven Seagal „în calitate de reprezentant special al Ministerului rus de Externe pentru legături umanitare cu Statele Unite şi cu Japonia”.

Actorul american, care își petrece o bună parte din an în Rusia, a revenit din nou în centrul unor controverse după ce i-a vizitat pe separatiștii proruși din Donețk în august 2022 pentru a filma un documentar și a afirmat într-un mesaj video că ucrainenii au bombardat închisoarea de la Olenivka imediat după ce „unul dintre naziștii uciși a început să vorbească mult despre Zelenski și faptul că Zelenski a ordonat torturi și alte atrocități”.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul STOP CADRU Actorul american Steven Seagal vorbește cu fascinație despre Vladimir Putin: „Este cel mai mare lider” apare prima dată în Realitatea.md.