Sari la conținut

VIDEO Cum se simte Florin Piersic? Motivul pentru care a fost transferat la spitalul din București

  • de

Potrivit medicilor, Florin Piersic va mai sta internat la Institutul Matei Balș, până când va fi eliminată complet infecția de la genunchi. Marele actor va primi un tratament țintit după ce va trece printr-o evaluare clinică și biologică, transmite antena3.ro.

Miercuri, 8 mai, Florin Piersic va fi evaluat de o echipă formată din mai mulți specialiști. Starea lui este, în acest moment, staționară.

Seara trecută, Florin Piersic a fost transferat de la Institutul Inimii, din Cluj Napoca, la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD.

Decizia ca Florin Piersic să fie mutat de la Cluj Napoca la București a fost luată de actor, împreună cu familia sa, pentru a continua tratamentul cu antibiotice, și pentru ca infecția de la genunchi să fie tratată de același medic care s-a ocupat în trecut de această problemă.

„Domnul Florin Piersic a ajuns la ora 22:30 la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș”. Nu este pe secția de Terapie Intensivă, este internat pe o secție normală, este stabil și urmează să fie evaluat în cel mai scurt timp”, transmiteau medicii bucureșteni seara trecută.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Reamintim faptul că marelui actor i s-a făcut rău la începutul acestei săptămâni, pe scenă, la finalul unui spectacol. Tot atunci a fost dus de urgență la spital, iar acolo a fost diagnosticat cu o infecție la unul dintre genunchi.

[bzplayer youtube=”https://youtu.be/tHWlHU4dxhk” muted=”false”]

Articolul VIDEO Cum se simte Florin Piersic? Motivul pentru care a fost transferat la spitalul din București apare prima dată în Realitatea.md.