Sari la conținut

VIDEO Patru persoane, reținute pentru comercializarea drogurilor. Aveau un laborator confecționat artizanal

  • de

Un grup format din patru persoane, dintre care două femei, cu vârste cuprinse între 37 și 46 de ani, au fost reținuți pentru că preparau și vindeau droguri. Substanțele narcotice erau comercializate prin intermediul magazinelor online.

Oamenii legii au documentat activitatea infracțională timp de două luni.

Timp de 2 luni, polițiștii au documentat activitatea infracțională a grupării formată din patru persoane cu vârstele cuprinse între 37 și 46 de ani, dintre care două femei.

La sfârșitul lunii aprilie curent, suspecții au fost reținuți și percheziționați, iar asupra lor au fost depistate mai multe pachețele cu droguri de tip PVP (sare).

„Ulterior polițiștii au percheziționat garajul închiriat de suspecți, unde a fost depistat un laborator confecționat artizanal pentru prepararea drogurilor de tip PVP, cocaină, 8 kg de droguri etnobotanice de tip Spice, cântare la scara mică, pachețele de tip zip-lok, etc”, anunță polițiștii.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul VIDEO Patru persoane, reținute pentru comercializarea drogurilor. Aveau un laborator confecționat artizanal apare prima dată în Realitatea.md.