Sari la conținut

VIDEO Statistici îngrijorătoare: Mai mulți șoferi băuți și drogați au fost înlăturați de la volan în ultimele 24 ore

  • de

Mai mulți șoferi au fost înlăturați de la volan, de agenții de patrulare, în ultimele 24 de ore. Potrivit informațiilor prezentate de Poliția Națională, 10 conducători erau în stare de ebrietate, iar 2 dintre aceștia se aflau sub influența drogurilor.

În unul dintre cazuri, un bărbat de 49 de ani a fost stopat în orașul Lipcani în timp ce conducea o Toyota. Fiind testat cu aparatul Drager s-a stabilit că avea 1,96 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Poliția Națională spune că un alt bărbat de 30 de ani, din Ungheni, conducea un BMW fiind în stare de ebrietate narcotică. Rezultatul a arătat prezența în organism a două tipuri de drog.

„Un alt caz a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 00:30, pe strada Grenoble din capitală. Polițiștii au stopat un BMW condus de un bărbat de 27 de ani din Chișinău fiind suspectat de consumul de droguri. Rezultatul expertizei a arătat prezența în organism a marijuanei”, spun oamenii legii.

În urma celor constatate, toate unitățile de transport au fost duse la parcarea specială, iar șoferii sunt documentați conform legislației.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

Articolul VIDEO Statistici îngrijorătoare: Mai mulți șoferi băuți și drogați au fost înlăturați de la volan în ultimele 24 ore apare prima dată în Realitatea.md.