Sari la conținut

RLIVE TV aduce UE la tine acasă! Urmărește în direct Ziua Europei și concertul din Piața Marii Adunări Naționale

  • de

RLIVE TV aduce Uniunea Europeană mai aproape. De Ziua Europei, transmitem în direct evenimentele din Piața Marii Adunări Naționale.

Pe 9 mai, începând cu 10:30, urmăriți în direct atmosfera din centrul Capitalei, unde este marcată Ziua Europei. La 12:00, pe RLIVE TV, rlive.md și pe paginile de pe rețelele de socializare a grupului de presă Realitatea va fi difuzată live ceremonia de inaugurare a Orășelului European.

 

Concert de Ziua Europei. Peste o mie de copii vor cânta în PMAN

La 13:30 și la 15:00, reporterul RLIVE TV va intrat în direct din Piața Marii Adunări Naționale, va discuta cu vizitatorii Orășelului European, cu ambasadorii acreditați în Republica Moldova și va afla ce cred moldovenii despre aderarea țării la UE.

Pe parcursul zilei, se anunță excursii în Casa Guvernului, vânătoare de comori și cadouri pentru copii, expoziție de tehnică și echipamente, jocuri interactive și discuții cu miniștrii.

Începând cu ora 19:00, RLIVE TV va transmite în direct concertul din Piața Marii Adunări Naționale, dedicat Zilei Europei. Atmosferă va fi încinsă de Cristofor Aldea-Teodorovici & Orchestra, The Urs, Lupii lui Calancea, ansamblul „Hecenii”, trupa Kalush Orchestra din Ucraina – câștigătoare Eurovision 2022, dar și de alți artiști.

Pentru cele mai importante știri, abonează-te la canalul nostru de TELEGRAM!

RLIVE TV este un nou concept de televiziune modernă și inedită, bazată pe grafică și vizual, o transpunere a online-ului pe TV, orientată spre oamenii care privesc TV în timpul zilei, la birou sau acasă. Canalul susține creatorii independenți de conținut, fiind principala platformă de difuzarea a emisiunilor, podcasturilor și altor producții ale lor. Totodată, depunem efort pentru a susține cultura Republicii Moldova, difuzăm concerte și filme autohtone.

Contentul de bază este reprezentat prin transmisiunile live ale celor mai importante evenimente sociale, economice, culturale și politice din țară, conferințe și ședințe, cu buletine de știri la finalul fiecărei ore, fillere și rubrici informative și educative pentru diverse vârste și domenii de interes.

RLIVE TV este prezent pe online, pe 20 de site-urile de știri, într-un widget comod, pe paginile principale și de știri, iar emisiunile și știrile pot fi urmărite și pe cele mai populare platforme social media din Moldova: Facebook, Instagram, Telegram, Twitter, Odnoklassniki, LinkedIn, TikTok etc.

Canalul este inclus în lista Must Carry, ceea ce asigură distribuția obligatorie de către toate rețelele de cablu și IPTV, având 99% acoperire pe țară și fiind disponibil în Multiplexul Național.

Articolul RLIVE TV aduce UE la tine acasă! Urmărește în direct Ziua Europei și concertul din Piața Marii Adunări Naționale apare prima dată în Realitatea.md.